Installatie

Is de elektrische installatie in uw huis aan vervanging toe? Wilt u het aantal groepen in de meterkast uitbreiden? Wilt u in uw woning nieuwe stopcontacten aanleggen en lichtpunten? Hulp bij aansluiten wandcontactdoos? Wilt u in uw tuin elektra aansluiten met buitenstopcontacten of stroom in de tuin hebben? Of heeft u in uw woning een aardlekschakelaar nodig of heeft u hulp nodig bij het aansluiten? Of wilt u de complete elektra in uw woning vervangen?

040 Elektra voert al uw wensen op het gebied van elektra uit.

Gemak van een goede elektrische installatie

U wilt op elk moment kunnen bellen, internetten, wassen, koken en televisie kijken. Veilig en vooral vanzelf. Een goede elektrische installatie in uw huis maakt dat mogelijk, hiervoor moet u eerst stroom aanleggen.

Bij de renovatie of bouw van uw woning kiest u daarom voor een ervaren elektricien om uw elektra te vervangen. Het vervangen van elektriciteit is namelijk nauwkeurig werk.

040 Elektricien is volledig thuis in de meterkast: we plaatsen voor u de aardlekschakelaar, leggen het leidingwerk aan, adviseren u over het aantal groepen dat u nodig hebt en zorgen voor de aanleg van stopcontacten.

Dus moet u nog elektriciteit aansluiten of aanleggen, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op.

Meedenken over elektra aanleggen

Naast de elektra aansluiten adviseren we u, op basis van uw wensen, over de juiste oplossing.

Wilt elektrisch koken, dan hebt u een zwaardere elektrische installatie nodig dan wanneer u op gas kookt. Wilt u de droger en de wasmachine tegelijk gebruiken? Dan is het slim om te kiezen voor extra groepen in de meterkast.

Of het nu gaat om de elektrische voorbereidingen voor uw nieuwe keuken, het aansluiten van zonnepanelen, elektriciteit in de badkamer, buiten elektra aanleggen, het verlengen van elektroleidingen, elektra aanleggen in uw schuur of een gegarandeerde wifi-dekking in het hele huis, 040 Elektricien geeft u een passend advies.

Veilig stopcontact aanleggen

In de praktijk zien we soms onveilige stopcontacten, overbelasting van het netwerk of brandgevaarlijke situaties. Loop als het gaat om elektra geen risico. Voorkom kortsluiting en storingen en laat op een veilige manier uw stroom aanleggen! Een erkend installateur als 040 Elektricien zorgt voor een veilige woon- of werkomgeving.

Vraag een offerte aan

Kunnen we u helpen met het aanleggen van elektra? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, dan maken we graag een afspraak om bij u thuis te komen kijken. Binnen een dag ontvangt u van ons een prijsopgaaf. Of neem contact met ons op door te bellen naar 040-2051882 of te mailen naar info@040elektricien.nl.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Mevrouw Tielemans

OM de tuin wat mooier te maken geïnformeerd bij 040, via de site kwam ik daar terecht en een afspraak gemaakt. Op advies hebben we de tuin laten voorzien van led verlichting. Alles werkt prima en het is erg mooi geworden.

De Boer

Omdat er geen aarde aanwezig was in de stopcontacten nieuwe draden laten trekken en meterkast aangepast. Firma 040 elektricien betrouwbaar en vakkundig!

Familie Albrecht

Na een dak lekkage water in de meterkast gehad, hierdoor is een storing ontstaan. Dankzij de spoedservice van 040 elektricien is dit snel opgelost met een tijdelijke voorziening. Later toen er meer tijd was is de dakdekker nog geweest om ook de lekkage op te lossen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×