Verlichting

Kiest u na de verbouwing van uw huis voor een verlaagd plafond met lichtspots? Wilt u uw verlichting voorzien van dimmers? Of hebt u advies nodig over slagschaduwen in uw lichtplan? Voor meer, of minder, licht in uw huis of tuin, biedt 040 Elektra u een oplossing.

Uitstraling

De verlichting in een woning is praktisch en bepaalt de sfeer. De juiste hoeveelheid lampen op de goede plekken geven uw huis de uitstraling die u wilt. Samen met u verzorgen we een doordacht lichtplan. We adviseren u over slagschaduwen en andere zaken die van invloed zijn op de ambiance in huis. Vervolgens verzorgt 040 Elektra de uitvoering: een nieuwe bedrading, het netjes afwerken van de draden en goed werkende stopcontacten. Ook kunnen we u advies geven over het soort verlichting, het gebruik van dimmers en de armaturen die passen bij uw woning. We zorgen voor de installatie en leveren standaardarmaturen.

Binnen en buiten

Ook in de tuin of op de oprit zorgt de verlichting voor een gevoel van veiligheid en voor sfeer. 040 Elektro legt de juiste kabels voor u aan voor de buitenverlichting en installeert de verlichting van uw keuze.

Wilt u meer weten over verlichting? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040elektricien.nl, of vul het onderstaande contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Loes Simons

  Voor onze keukenverbouwing moet vanalles veranderd worden aan de elektriciteit. De jongens van 040 hebben netjes sleuven gefreesd en alles volgens tekening van de keuken leverancier aangepast. Ook zijn er groepen bijgemaakt in de meterkast, snel en niet te duur, dus dik tevreden over de geleverde klus.

  De Boer

  Omdat er geen aarde aanwezig was in de stopcontacten nieuwe draden laten trekken en meterkast aangepast. Firma 040 elektricien betrouwbaar en vakkundig!

  Pijnakker

  Voor het vervangen van een meterkast kun je in Eindhoven goed terecht bij 040 Elektricien. Snel, prijs kwaliteit verhouding goed en betrouwbaar.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×