Aanleg elektra in uitbouw

Voor een klant is 040 Groep uit Eindhoven volop bezig met het realiseren van een uitbouw. De muren staan inmiddels en het dak licht erop. De mannen van 040 Elektricien uit Eindhoven zijn nu volop bezig met het aanleggen van alle leidingen, de stopcontactpunten en de posities van de schakelaars.

040 Elektricien heeft samen met de klant en plan gemaakt van alle punten waar elektra moet komen. Het is zaak dit vooraf goed af te stemmen, omdat achteraf extra punten aanleggen de nodige problemen oplevert.

Lees verder

Alle leidingen zijn in de muur gefreesd en alle wandcontactdozen zijn op de juiste positie geplaatst, zodat 040 Stucadoor uit Eindhoven alle leidingen en wandcontactdozen kan dicht smeren. Wij zijn expert op het gebied van installeren van elektra. De uitbouw is verzorgd door onze aannemer. Deze is dé aannemer uitbouw expert van Eindhoven.

Uitbouw elektra eindhoven

Nadat 040 Stucadoor klaar is met het stukadoren en de muren droog zijn, kan 040 Elektricien het karwei afmaken. Alle bedrading zal door de leidingen worden getrokken. De stopcontacten en schakelaars zullen worden aangesloten. Vervolgens zal overal spanning op worden gezet en alle punten worden gecheckt.

Vakkundige elektricien in Eindhoven

Onze elektriciens in Eindhoven onderscheiden zichzelf door middel van een gevarieerde service en een moderne instelling. Wij kennen de markt en de risico’s en bieden diensten aan die kortsluitingen en storingen kunnen voorkomen. Van onderhoud en het aanleggen van bedrading tot aan het uitbreiden van groepenkasten en spoeddiensten bij calamiteiten. De elektriciens van 040 Elektricien uit Eindhoven moeten veelzijdig zijn in deze moderne tijden. Wij staan klaar om inwoners van Eindhoven en omstreken te helpen met hun stroom problemen en storingen. Wilt u juist zonnepanelen in Eindhoven laten plaatsen? Dan kan ons aangesloten bedrijf 040 Zonnepaneel u van dienst zijn.

040 Elektricien uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Elektricien uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Elektricien uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Elektricien is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven.

Naast 040 Elektricien bestaan ook de volgende bedrijven:

040 Groep: voor elke klus een oplossing.

Vraag via het onderstaande offerte formulier direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  Andre Stel

  Door een lekkage een storing gehad in ons bedrijfspand, de spoeddienst van 040 heeft dit dezelfde dag opgelost, en er is ook nog een dakwerker geweest om de lekkage op het plat dak te verhelpen. Professioneel en snel geholpen

  Start jouw project

  Nieuwe elektra in uw huis?

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,5

  Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 9,5. Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×