Meterkast laten vervangen

Wilt u de groepenkast of stoppenkast in uw meterkast vervangen? De elektriciens van 040 Elektricien zijn u graag van dienst.

040 Elektricien is al jaren dé specialist op het gebied van elektra in de regio Eindhoven. Wij helpen u met het vervangen van uw meterkast en denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw elektriciteit.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wanneer meterkast vervangen?

Er zijn verschillende situaties waarin u over kunt gaan op vervangen van de groepenkast of stoppenkast in uw meterkast. Zoals bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

 • U plaatst een nieuwe elektrische installatie
 • Uw woning wordt verbouwd of gemoderniseerd
 • Uw meterkast is verouderd

Vraagt u zich af of uw meterkast aan vervanging toe is? 040 Elektricien geeft u graag een persoonlijk advies.

Stoppenkast laten vervangen door 040 Elektricien

Als u uw meterkast wilt vervangen, kunt dat het beste laten doen door een professionele elektricien. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt.

Het plaatsen van een nieuwe groepenkast of stoppenkast is specialistenwerk en het is niet geheel zonder risico’s. Door uw meterkast te laten vervangen door onze professionals voorkomt u gevaarlijke situaties.

040 Elektricien werkt uitsluitend met ervaren elektriciens met verstand van zaken. De elektriciens van 040 Elektricien nemen de veiligheidsvoorschriften in acht en vervangen uw meterkast vakkundig én snel.

Kosten meterkast vervangen

Gemiddeld kost het laten vervangen van de meterkast tussen de €750 en de €1800. Deze prijs hangt bijvoorbeeld af van het type meterkast en het aantal groepen. Ook moet u rekening houden met de arbeidskosten van een elektricien.

Wij geven u met een offerte op maat graag inzicht in de precieze kosten van het vervangen van uw meterkast. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend en zit u nergens aan vast.

Contact

Wilt u uw meterkast laten vervangen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via het formulier hieronder.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Ansems

  Wij zijn zeer tevreden over de service van 040 electricien. Offerte opgevraagd via de site, en meteen via e-mail prijsopgave gekregen. Nadat we akkoord waren met de prijs direct een afspraak gemaakt om onze groepenkast te vervangen. Dit kon al binnen 2 weken! De elektriciën heeft snel en vakkundig de oude stoppenkast vervangen en 3 extra groepen aangelegd. Complimenten voor de snelle en vakkundige service!

  Pijnakker

  Voor het vervangen van een meterkast kun je in Eindhoven goed terecht bij 040 Elektricien. Snel, prijs kwaliteit verhouding goed en betrouwbaar.

  Jaqueline van de Akker

  Voor een oven was er krachtstroom nodig, de jongens hebben dit via de kruipruimte gemaakt en netjes tussen de vloerverwarming door geboord voorzichtig. Waar andere bedrijven dit niet wouden uitvoeren ben ik door 040 keurig geholpen.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×