Over ons

Zoekt u een elektro-specialist die met u meedenkt? Die u adviseert over het aantal groepen dat u nodig hebt in de stoppenkast of over het lichtplan in uw nieuwe huis? Of hebt u een elektricien nodig die de elektrische installatie in uw nieuwe huis vervangt? 040 elektronisch bedrijf zorgt ervoor dat de elektra in uw woning perfect en veilig functioneert. We vervullen nieuwe wensen en lossen eventuele storingen snel voor u op. In bestaande en in nieuwe woningen.

Elektrotechnisch bedrijf

Als expert op het gebied van elektriciteit staan zowel kwaliteit als veiligheid centraal. Daarom werken we in ons elektrotechnisch installatiebedrijf alleen met vaste en ervaren vaklieden. Wat onze mensen kenmerkt is dat ze, samen met u, nadenken over de beste oplossing en dan pas aan de slag gaan. Daar betaalt u niets extra’s voor. Of het nu gaat om een lamp, stopcontact, stoppenkast of zonnepaneel, u krijgt van ons de garantie dat het goed gebeurt door een elektro installateur. En ook bij een storing kunt u 24 uur per dag bij ons elektrateam terecht. We helpen u direct. In de hele regio rondom Eindhoven zorgen onze elektriciens voor uw comfort en veiligheid, dat is onder andere in Weert, Helmond, Veldhoven, Nuenen, Best, Valkenswaard en Deurne.

Erkende elektricien gezocht?

Voor het aanleggen van krachtstroom, aansluiten van elektrotechnische installaties of wanneer u met spoed een elektricien zoekt, dan regelen wij voor u een ervaren en erkende elektricien. Een zelfstandig elektricien kan u helpen met al uw elektra werkzaamheden en ondersteund u onder meer bij huisaansluitingen, stopcontacten aansluiten op lichtschakelaar, elektriciteitskasten plaatsen en meer. Dus wilt u graag een elektricien inhuren? Vraag dan een vrijblijvende 040 Elektricien offerte op.

Onze specialismen zijn:
Installatie
Storingen
Verlichting

Andere klussen?

Hebt u nog andere klussen in uw woning of in uw bedrijf? Ook dan kunt u bij 040 Groep terecht voor bijvoorbeeld een klusjesman, loodgieter, dakdekker of stukadoor. Neem contact met ons op via 040-2051882 of per mail info@040elektricien.nl.

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,5

Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 9,5. Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×