Storingen

De lampen vallen uit, een brandlucht in huis, apparaten die niet meer functioneren. Voor de meeste mensen is dat behoorlijk schrikken, want er is iets mis met de elektra. Vaak is er sprake van overbelasting, kortsluiting, een doorgebrande draad of een defect aan de stoppenkast.

Zelf aan de slag

Soms kunt u de storing (deels) zelf oplossen. Bijvoorbeeld als de aardlekschakelaar zichzelf uitschakelt omdat er teveel elektrische apparaten tegelijk aanstaan. Apparaten zoals wasmachines, wasdrogers en kookplaten verbruiken immers veel energie. Wij hebben een handige stroomstoring stappenplan zodat u weet wat u moet doen. U kunt er ook voor kiezen de apparaten niet meer gelijktijdig te gebruiken. En eventueel besluit u daarna de groepen in de meterkast uit te breiden of te herverdelen.

Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040elektricien.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Leonie

  Voor een nieuwe werkplek in de garage compleet nieuw stroom laten aanleggen incl. de meterkast en kapjes en knoppen laten maken. Gekozen voor mooie stopcontacten en allemaal netjes aangelegd, ik ben zeer blij met het gemaakte werk.

  Familie Albrecht

  Na een dak lekkage water in de meterkast gehad, hierdoor is een storing ontstaan. Dankzij de spoedservice van 040 elektricien is dit snel opgelost met een tijdelijke voorziening. Later toen er meer tijd was is de dakdekker nog geweest om ook de lekkage op te lossen.

  Jaqueline van de Akker

  Voor een oven was er krachtstroom nodig, de jongens hebben dit via de kruipruimte gemaakt en netjes tussen de vloerverwarming door geboord voorzichtig. Waar andere bedrijven dit niet wouden uitvoeren ben ik door 040 keurig geholpen.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×