Storingen

De lampen vallen uit, een brandlucht in huis, apparaten die niet meer functioneren. Voor de meeste mensen is dat behoorlijk schrikken, want er is iets mis met de elektra. Vaak is er sprake van overbelasting, kortsluiting, een doorgebrande draad of een defect aan de stoppenkast.

Zelf aan de slag

Soms kunt u de storing (deels) zelf oplossen. Bijvoorbeeld als de aardlekschakelaar zichzelf uitschakelt omdat er teveel elektrische apparaten tegelijk aanstaan. Apparaten zoals wasmachines, wasdrogers en kookplaten verbruiken immers veel energie. Wij hebben een handige stroomstoring stappenplan zodat u weet wat u moet doen. U kunt er ook voor kiezen de apparaten niet meer gelijktijdig te gebruiken. En eventueel besluit u daarna de groepen in de meterkast uit te breiden of te herverdelen.

Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040elektricien.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Ansems

  Wij zijn zeer tevreden over de service van 040 electricien. Offerte opgevraagd via de site, en meteen via e-mail prijsopgave gekregen. Nadat we akkoord waren met de prijs direct een afspraak gemaakt om onze groepenkast te vervangen. Dit kon al binnen 2 weken! De elektrici├źn heeft snel en vakkundig de oude stoppenkast vervangen en 3 extra groepen aangelegd. Complimenten voor de snelle en vakkundige service!

  Janneke en Rogier

  Door het ophangen van schilderijen door een leiding geboord waardoor de stroom was uitgevallen. Fa 040 ingeschakeld om dit op te lossen. Reparatie is uitgevoerd en tevens dezelfde week gestuct. Keurig netjes gewerkt.

  De Boer

  Omdat er geen aarde aanwezig was in de stopcontacten nieuwe draden laten trekken en meterkast aangepast. Firma 040 elektricien betrouwbaar en vakkundig!

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×