Elektra plaatsen in Boxtel

Via een keukenleverancier uit Eindhoven kwamen onze klanten uit Boxtel bij ons terecht voor het verbouwen van de keuken en badkamer. Op de Blauwverver in Boxtel verzorgen wij het gehele bouwtraject zodat de klant hierna kan genieten van hun nieuwe keuken en badkamer.

040 Elektricien verzorgt dagelijks vakkundig werk uit voor onze klanten in de regio Eindhoven.

Lees verder

Bijna bij elke klus is de elektricien echt onmisbaar, denk maar aan het verbouwen van een toilet, keuken, badkamer, uitbouw, tuin etc. Overal wordt gebruik gemaakt van verlichting, apparaten etc.

040 Elektricien verzorgt dagelijks vakkundig werk, zoals een meterkast vervangen, uit voor onze klanten in de regio Eindhoven. Steven en Mike welke dagelijks werkzaam bij 040 Elektricien zijn u graag van dienst.

Keuken voorzien van elektra

Voor de keuken verzorgt Steven nav de installatie tekening van de keukenleverancier de elektra, hierbij worden voor alle apparaten zoals oven, magnetron, koelkast, vriezer, quooker en elektrische kookplaat wandcontactdozen voorzien op exact de juiste plek zoals de tekening aangeeft.

Ondertussen als Steven bezig is met de elektra bereid Mike het verlaagd plafond voor, dit wordt vervaardigd in de keuken. Mike werkt ook sinds 1 januari bij 040 in loondienst en wordt hoofdzakelijk ingezet ter ondersteuning van Steven of Frits.

elektra in de muur

Goed opgeleid personeel is noodzakelijk!

Ons personeelsbestand bestaat uit goed opgeleide vakmensen, zoals Mike welke zijn opleiding volgde aan het SUMMA College in Veldhoven waar hij de opleiding onderhoud en verbouw volgde.

Door het volgen van deze opleiding is Mike erg breed inzetbaar, zeker na de stageperiode bij Fritz Bouwservice BV is Mike nu een echte allrounder geworden.

Door de overname van Fritz Bouwservice door 040 Groep BV kwam Mike bij ons terecht, wanneer 040 werkt aan de elektrische installatie, of er timmerwerken worden uitgevoerd zult u Mike vaak tegenkomen.

Alle bedrijven uit de 040 Groep zijn:

Ook hier op de Blauwverver in Boxtel zorgen Mike en Steven dat alles exact volgens plan wordt uitgevoerd. Wij zijn blij dat wij dagelijks van onze jongens op aan kunnen!

Wilt u ook graag een elektricien voor het installeren van elektra? Vul dan het onderstaande offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  Loes Simons

  Voor onze keukenverbouwing moet vanalles veranderd worden aan de elektriciteit. De jongens van 040 hebben netjes sleuven gefreesd en alles volgens tekening van de keuken leverancier aangepast. Ook zijn er groepen bijgemaakt in de meterkast, snel en niet te duur, dus dik tevreden over de geleverde klus.

  Start jouw project

  Nieuwe elektra in uw huis?

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,5

  Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 9,5. Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×