Een woonhuis voorzien van nieuwe elektra

040 Elektricien een voor een woonhuis in Waalre de opdracht gekregen de gehele woning te verbouwen, hiervoor waren enkele grote aanpassingen nodig aan de elektrische installatie.

We hebben meerdere werkzaamheden verricht voor dit woonhuis.

Lees verder

De wensen van de klanten waren onder andere:

  • Nieuwe cai en nieuw internet
  • Nieuwe verlichting op de zolders
  • Nieuwe meterkast met krachtstroom aanleggen
  • Voorbereiding voor een warmtepomp
  • Voorbereiding voor keukeninstallatie

Van bovenstaande werkzaamheden is de voorbereiding van de warmtepomp en de nieuwe meterkast het meest gespecialiseerde werk. 040 Elektricien uit Veldhoven is onlangs uitgebreid met onze nieuwe vakkundige kracht Steven Donner, Steven is onze vakman op het gebied van elektra. Hij plaatste deze zeer uitgebreide meterkast om aan alle wensen van de klant te voldoen. Voor de warmtepomp plaatsen wij een aparte groep, dit is dan voor het buitendeel ( monoblock ) . Deze wordt nog voorzien van een werkschakelaar zodat bij onderhoud het toestel eenvoudig is uit te zetten. Voor alle apparatuur binnen plaatse steven diverse wcd.

Binnen werden na het stucen alle plafonds in de zolder voorzien van spots, en de woning werd geheel voorzien van nieuwe schakelmateriaal van het merk Gira.

Onze materialen betreft de elektra kopen wij bij de onze hoofdleverancier Solar Nederland.

Voor een nieuwe meterkast of een storing:

040 Elektricien uit Veldhoven is inzetbaar voor al uw werk aan de elektrische installatie in uw woonhuis of bedrijfspand, u kunt ons onder andere inschakelen voor:

Ons vakkundig personeel is u graag van dienst voor bovenstaande zaken.

Vul hieronder het offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Joost Puienbroek

Vanwege de ouderdom had ik een nieuwe meterkast nodig, na de offerteronde kwam ik uit op 040 elektricien. Binnen 14 dagen is alles geregeld en netjes geïnstalleerd. Een aanrader voor de regio.

Start jouw project

Nieuwe elektra in uw huis?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,5

Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 9,5. Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×