Elektricien in de buurt

Een ervaren elektricien in de buurt is goud waard. U heeft immers geen zin om voor elke klus of verbouwing een nieuwe specialist te zoeken. Daarnaast is het altijd maar weer afwachten wat voor werk hij aflevert.

Met 040 Elektricien hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze ervaren elektriciens staan garant voor kwaliteit en staan bekend om hun servicegerichtheid en klantvriendelijke aanpak.

Woont u in Eindhoven of een van de omliggende gemeenten? Neem dan contact op voor een elektricien bij u in de buurt.

Vind een Elektricien in uw woonplaats

Onze vakmensen zijn in de hele regio Eindhoven actief. In deze onderstaande gemeenten woont een deel van onze tevreden klanten:

040 Elektricien in de buurt

Wat bieden we aan?

Onze diensten variëren van installaties tot reparaties.

Onder installatie verstaan we bijvoorbeeld het aansluiten en aanleggen van meterkasten en het plaatsen van stopcontacten. Ook als u een nieuwe keuken of badkamer heeft, helpen wij u graag bij de elektrische voorbereidingen.

Wilt u uw droger en wasmachine tegelijk gebruiken en heeft u daar een extra groep voor nodig? Geen probleem. Neem contact op en wij staan snel voor u klaar.

Verder installeren we ook graag uw verlichting, zowel in huis als de tuin. Denk hierbij aan dimmers voor sfeerverlichting of spotjes in het verlaagde plafond van uw badkamer.

Onze belofte

Wij garanderen u een uitstekende en veilige elektrische installatie waar u jaren mee vooruit kunt.

Onze elektriciens zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring in hun vakgebied. Dat ze servicegericht meedenken en klantvriendelijk zijn, zijn nog twee redenen om voor 040 Elektricien te kiezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Woont u in de regio Eindhoven en zoekt u een betrouwbare elektricien? Vraag hieronder dan een vrijblijvende offerte aan. We maken dan graag een afspraak om bij uw thuis te komen kijken. De dag erna ontvangt u al een prijsvoorstel. Zo snel kan het gaan!

Wacht daarom niet langer en vul het onderstaande formulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Mevrouw Tielemans

  OM de tuin wat mooier te maken geïnformeerd bij 040, via de site kwam ik daar terecht en een afspraak gemaakt. Op advies hebben we de tuin laten voorzien van led verlichting. Alles werkt prima en het is erg mooi geworden.

  Leonie

  Voor een nieuwe werkplek in de garage compleet nieuw stroom laten aanleggen incl. de meterkast en kapjes en knoppen laten maken. Gekozen voor mooie stopcontacten en allemaal netjes aangelegd, ik ben zeer blij met het gemaakte werk.

  Joost Puienbroek

  Vanwege de ouderdom had ik een nieuwe meterkast nodig, na de offerteronde kwam ik uit op 040 elektricien. Binnen 14 dagen is alles geregeld en netjes geïnstalleerd. Een aanrader voor de regio.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×