Elektricien in de buurt

Een ervaren elektricien in de buurt is goud waard. U heeft immers geen zin om voor elke klus of verbouwing een nieuwe specialist te zoeken. Daarnaast is het altijd maar weer afwachten wat voor werk hij aflevert.

Met 040 Elektricien hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze ervaren elektriciens staan garant voor kwaliteit en staan bekend om hun servicegerichtheid en klantvriendelijke aanpak.

Woont u in Eindhoven of een van de omliggende gemeenten? Neem dan contact op voor een elektricien bij u in de buurt.

Vind een Elektricien in uw woonplaats

Onze vakmensen zijn in de hele regio Eindhoven actief. In deze onderstaande gemeenten woont een deel van onze tevreden klanten:

040 Elektricien in de buurt

Wat bieden we aan?

Onze diensten variëren van installaties tot reparaties.

Onder installatie verstaan we bijvoorbeeld het aansluiten en aanleggen van meterkasten en het plaatsen van stopcontacten. Ook als u een nieuwe keuken of badkamer heeft, helpen wij u graag bij de elektrische voorbereidingen.

Wilt u uw droger en wasmachine tegelijk gebruiken en heeft u daar een extra groep voor nodig? Geen probleem. Neem contact op en wij staan snel voor u klaar.

Verder installeren we ook graag uw verlichting, zowel in huis als de tuin. Denk hierbij aan dimmers voor sfeerverlichting of spotjes in het verlaagde plafond van uw badkamer.

Onze belofte

Wij garanderen u een uitstekende en veilige elektrische installatie waar u jaren mee vooruit kunt.

Onze elektriciens zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring in hun vakgebied. Dat ze servicegericht meedenken en klantvriendelijk zijn, zijn nog twee redenen om voor 040 Elektricien te kiezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Woont u in de regio Eindhoven en zoekt u een betrouwbare elektricien? Vraag hieronder dan een vrijblijvende offerte aan. We maken dan graag een afspraak om bij uw thuis te komen kijken. De dag erna ontvangt u al een prijsvoorstel. Zo snel kan het gaan!

Wacht daarom niet langer en vul het onderstaande formulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Pijnakker

  Voor het vervangen van een meterkast kun je in Eindhoven goed terecht bij 040 Elektricien. Snel, prijs kwaliteit verhouding goed en betrouwbaar.

  Familie Albrecht

  Na een dak lekkage water in de meterkast gehad, hierdoor is een storing ontstaan. Dankzij de spoedservice van 040 elektricien is dit snel opgelost met een tijdelijke voorziening. Later toen er meer tijd was is de dakdekker nog geweest om ook de lekkage op te lossen.

  Ansems

  Wij zijn zeer tevreden over de service van 040 electricien. Offerte opgevraagd via de site, en meteen via e-mail prijsopgave gekregen. Nadat we akkoord waren met de prijs direct een afspraak gemaakt om onze groepenkast te vervangen. Dit kon al binnen 2 weken! De elektriciën heeft snel en vakkundig de oude stoppenkast vervangen en 3 extra groepen aangelegd. Complimenten voor de snelle en vakkundige service!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×