Elektricien Waalre

Heeft u een nieuwe keuken of badkamer gekocht? Grote kans dat dan ook de elektra aangepast moet worden. Gelukkig staan de elektriciens van 040 Groep 24 uur per dag voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contactformulier, dan nemen we ze snel mogelijk contact met u op. Of u nu in Aalst, Voldijn of Ekenrooi woont: 040 Elektricien staat voor u klaar!

Razendsnel en klantvriendelijk

040 Elektricien is gevestigd in Veldhoven en bedient de complete regio rondom Eindhoven. De afstand tussen ons kantoor en Aalst-Waalre is gering, dus wij kunnen u razendsnel te hulp schieten.

Bovendien zijn onze elektriciens servicegericht en staan bekend om hun klantvriendelijkheid. Ze denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw situatie.

Waar heeft u een elektricien voor nodig?

Het is soms moeilijk te bepalen wanneer u een specialist moet inschakelen. Misschien kent u wel “een handig mannetje” die het een en ander op kan pakken. Daarmee bespaart u ongetwijfeld op de kosten, maar hoe weet u zeker dat het werk goed uitgevoerd wordt?

Met elektratechniek wilt u geen risico’s lopen. Het is echt vakwerk en een verkeerde installatie kan de veiligheid van uw huis én uzelf in gevaar brengen.

Bij onze gecertificeerde vakmensen staan kwaliteit en veiligheid daarom centraal.

U kunt onze elektriciens voor de volgende klussen inzetten:

 • Het toevoegen van een groep in uw meterkast, zodat uw droger en wachmachine tegelijk aan kunnen staan.
 • Een compleet woonhuis van nieuwe elektra voorzien
 • Het installeren van een nieuwe meterkast
 • De aanleg van elektra in een uitbouw
 • Het plaatsen van stopcontacten
 • Aanleggen van krachtstroom voor uw oven
 • De installatie van elektra bij een nieuwe keuken of badkamer
 • Het installeren van verlichting, zoals spots en dimmers
 • Het aanleggen van tuinverlichting, zodat u ook ’s avonds van uw tuin kunt genieten

Ook voor nieuwbouwprojecten, in bijvoorbeeld Waalre-Noord, kunt u een beroep doen op onze expertise.

Elektricien Waalre

Storingen in Waalre

Bent u met uw bedrijf gevestigd op één van de bedrijventerreinen in Waalre of Aalst? En heeft u een elektriciteitsstoring? Bel dan direct naar 040 – 2051882, dan brengen we u direct in contact met onze spoeddienst.

Daarom kiest u voor ons

Onze klanten zijn het erover eens: 040 Elektricien staat garant voor service en kwaliteit. Op onze review-pagina leest u de verhalen van mensen die u voor zijn gegaan.

We zijn er trots op dat we dit niveau van vakmanschap aan onze klanten kunnen leveren!

Elektricien Waalre gezocht? Vraag een offerte aan!

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien voor uw woning of bedrijfspand in Aalst of Waalre? Vraag dan via het onderstaande formulier direct een vrijblijvende offerte aan.

Zodra we de offerte hebben ontvangen, plannen we snel een afspraak in om uw woning of pand te bekijken. Een dag later ontvangt u ons prijsvoorstel.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Andre Stel

  Door een lekkage een storing gehad in ons bedrijfspand, de spoeddienst van 040 heeft dit dezelfde dag opgelost, en er is ook nog een dakwerker geweest om de lekkage op het plat dak te verhelpen. Professioneel en snel geholpen

  Janneke en Rogier

  Door het ophangen van schilderijen door een leiding geboord waardoor de stroom was uitgevallen. Fa 040 ingeschakeld om dit op te lossen. Reparatie is uitgevoerd en tevens dezelfde week gestuct. Keurig netjes gewerkt.

  Pijnakker

  Voor het vervangen van een meterkast kun je in Eindhoven goed terecht bij 040 Elektricien. Snel, prijs kwaliteit verhouding goed en betrouwbaar.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×