Elektricien Geldrop

Heeft u een stroomstoring en bent u met spoed op zoek naar een elektricien in de omgeving van Geldrop? Wilt u nieuwe verlichting aanleggen of moet uw groepenkast vervangen worden, maar ontbreekt het u aan kennis? Bij 040 elektricien Geldrop bent u aan het juiste adres.

Wij werken met een groot aantal professionele elektro installateurs en bieden hulp bij elk elektra vraagstuk. Of u nu in het centrum van Geldrop woont, of in een wijk als Zesgehuchten of Braakhuizen, onze elektriciens zijn u graag van dienst. Persoonlijk, professioneel en met slechts één aanspreekpunt. Laat u vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden die 040 Elektricien Geldrop biedt.

Onze diensten in Geldrop

Bij 040 Elektricien Geldrop snappen we het belang van een goede elektrische installatie. U wilt immers veilig en zonder gedoe kunnen wassen, koken of internetten. Hiervoor zijn goed aangelegde elektriciteitskabels nodig. Wij snappen ook dat u niet altijd de tijd of de kennis heeft om zelf aan de slag te gaan. Een erkend elektricien kan u ondersteunen bij al uw elektra werkzaamheden. Zo kan ons installatiebedrijf in Geldrop u helpen bij het vervangen van een nieuwe groepenkast, het aanleggen van nieuwe stopcontacten of het aanleggen van krachtstroom. Veiligheid staat bij ons voorop, dus voorkom problemen en laat op een veilige manier uw stroom aanleggen.

Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van verlichting. Heeft u bijvoorbeeld bouw-, of verbouwplannen? Dan krijgt u te maken met nieuwe lichtaansluitpunten. Voor zowel binnen als buiten stellen wij samen met u een lichtplan op. Vervolgens verzorgt een erkend installateur de uitvoering. Dus heeft u hulp nodig bij het aanleggen van elektriciteit of heeft u vragen over het aanleggen van verlichting? Vraag dan gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan.

Elektricien Geldrop bij stroomstoring

Heeft u een stroomstoring in Geldrop en heeft u met spoed een elektricien nodig? Ook dan kan 040 elektricien Geldrop u helpen. Met een team van ervaren professionals staan wij dag en nacht voor u klaar.

Wanneer u de storing niet zelf kunt verhelpen, kunt u 24 uur per dag contact opnemen met onze storingsdienst via 040-2051882 of mailen naar info@040elektricien.nl. Wij zorgen dan dat er zo spoedig mogelijk een elektromonteur uw kant op komt. In de meeste gevallen sporen wij het probleem direct op en zorgen we voor een goede afhandeling.

Elektricien Geldrop

Over Elektricien Geldrop

Professioneel, persoonlijk en ervaren. Dat is wat 040 elektricien Geldrop kenmerkt. Wij zijn een erkend installatiebedrijf in de Kempen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan uw elektrische installaties of hulp bij verlichting. Onze specialisten zijn breed inzetbaar. Of het nu gaat om een stopcontact plaatsen of zonnepaneel, wij zetten onze kennis en expertise graag om in een gedegen advies op maat. Ook onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Bij ons geen lange wachttijden en altijd maar één aanspreekpunt. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Bent u bezig met de renovatie van uw huis en wilt u advies over het aantal groepen in de nieuwe groepenkast? Of wilt u hulp bij de aanleg van verlichting in uw nieuwe huis? Kortom: bent u benieuwd naar wat 040 Elektricien Geldrop voor u kan betekenen? Vraag dan nu eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande contactformulier. Graag komen wij met een passend prijsvoorstel.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Familie Albrecht

  Na een dak lekkage water in de meterkast gehad, hierdoor is een storing ontstaan. Dankzij de spoedservice van 040 elektricien is dit snel opgelost met een tijdelijke voorziening. Later toen er meer tijd was is de dakdekker nog geweest om ook de lekkage op te lossen.

  Janneke en Rogier

  Door het ophangen van schilderijen door een leiding geboord waardoor de stroom was uitgevallen. Fa 040 ingeschakeld om dit op te lossen. Reparatie is uitgevoerd en tevens dezelfde week gestuct. Keurig netjes gewerkt.

  Joost Puienbroek

  Vanwege de ouderdom had ik een nieuwe meterkast nodig, na de offerteronde kwam ik uit op 040 elektricien. Binnen 14 dagen is alles geregeld en netjes geïnstalleerd. Een aanrader voor de regio.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×