Elektricien Veldhoven

Wanneer u op zoek bent naar een erkend elektricien in Veldhoven bent u bij 040 Elektricien Veldhoven aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor hulp en advies bij elk elektra vraagstuk. Heeft u een stroomstoring, wilt u nieuwe verlichting aanleggen of moet u de groepenkast vervangen, maar ontbreekt het u aan tijd of kennis? Wij zijn u graag van dienst. Wij werken met een groot aantal professionele elektro installateurs en bieden een scala aan diensten. Of u nu in Heikant, Oerle of Zeelst woont: wij staan voor u klaar!

Onze diensten in Veldhoven

Goed onderhoud aan uw elektrische installatie is volgens onze elektricien in Veldhoven van essentieel belang. Het voorkomt slijtage en kortsluiting. Omdat niet iedereen over de tijd en de juiste kennis beschikt, ondersteunt 040 Elektricien Veldhoven u graag bij al uw onderhoudsklussen.

Ook voor installatie van uw elektra bent bij ons installatiebedrijf aan het juiste adres. Wij leggen nieuwe groepenkasten aan of zorgen voor krachtstroom. Uw klus wordt geklaard door een erkend elektromonteur. Deze staat garant voor kwaliteit en veiligheid. Voorkom dus problemen en laat uw stroom op een veilige manier aanleggen.

Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van verlichting. Voor zowel binnen als buiten stellen wij een lichtplan op, geheel naar uw wensen. Vervolgens verzorgt een onze installateur de uitvoering. Dus heeft u hulp nodig bij het aanleggen van elektriciteit of heeft u vragen over het aanleggen van verlichting? Neem dan gerust contact met ons op.

Storingsdienst nodig? Bel Elektricien Veldhoven

Naast onze diensten als installatie en onderhoud, staat 040 Elektricien Veldhoven ook voor u klaar bij storing, kortsluiting of andere elektra problemen.

U kunt onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wanneer u de storing niet zelf kunt verhelpen, kunt u contact opnemen met onze storingsdienst via 040-2051882 of mailen naar info@040elektricien.nl.

Wij zorgen dan dat er zo spoedig mogelijk een erkend elektromonteur uw kant op komt. In de meeste gevallen sporen wij het probleem direct op en zorgen we voor een goede afhandeling.

Elektricien Veldhoven

Over Elektricien Veldhoven

Professioneel, persoonlijk en ervaren. Dat is wat 040 elektricien Veldhoven kenmerkt. Wij zijn een erkend installatiebedrijf in de regio Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan uw elektrische installaties of hulp bij verlichting. Onze specialisten zijn breed inzetbaar. Of het nu gaat om de meterkast, een stopcontact plaatsen of een zonnepaneel, wij zetten onze kennis en expertise graag om in een gedegen advies op maat. Ook onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Bij ons geen lange wachttijden en altijd maar één aanspreekpunt. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Bent u benieuwd wat het installeren, vervangen of uitbreiden van uw groepenkast of stoppenkast kost? Of wilt u weten wat 040 Elektricien Veldhoven voor u kan betekenen bij het aanleggen van verlichting? Informeer dan nu naar de mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier. Wij komen graag met een passend prijsvoorstel.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Familie Albrecht

Na een dak lekkage water in de meterkast gehad, hierdoor is een storing ontstaan. Dankzij de spoedservice van 040 elektricien is dit snel opgelost met een tijdelijke voorziening. Later toen er meer tijd was is de dakdekker nog geweest om ook de lekkage op te lossen.

Jaqueline van de Akker

Voor een oven was er krachtstroom nodig, de jongens hebben dit via de kruipruimte gemaakt en netjes tussen de vloerverwarming door geboord voorzichtig. Waar andere bedrijven dit niet wouden uitvoeren ben ik door 040 keurig geholpen.

Andre Stel

Door een lekkage een storing gehad in ons bedrijfspand, de spoeddienst van 040 heeft dit dezelfde dag opgelost, en er is ook nog een dakwerker geweest om de lekkage op het plat dak te verhelpen. Professioneel en snel geholpen

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×