Elektricien Helmond

Bent u op zoek naar een elektricien in Helmond? Met spoed, omdat u een storing heeft? Of omdat u u wel wat hulp kunt gebruiken bij het aanleggen van krachtstroom of extra groepen in uw groepenkast? Dan zijn wij bij 040 elektricien Helmond, u graag van dienst.

Wij werken met een groot aantal professionele elektro installateurs en bieden hulp bij elk elektra vraagstuk. Voor zowel installatie als onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu een nieuwbouwhuis in Brandenvoort bewoont of u wilt renoveren in Brouwhuis, onze elektriciens helpen u graag. Persoonlijk, professioneel en met slechts één aanspreekpunt.

Onze diensten in Helmond

Bij 040 Elektricien Helmond ondersteunen we u graag bij elektrotechnische klussen in de breedste zin van het woord. Zo kan ons installatiebedrijf in Helmond u helpen bij het vervangen van de meterkast, het aanleggen van nieuwe stopcontacten of het aanleggen van krachtstroom. Omdat we het belang van een veilige elektrische installatie snappen, wordt uw klus geklaard door een erkend elektromonteur. Deze staat garant voor kwaliteit en veiligheid.

Voorkom dus problemen en laat uw stroom op een veilige manier aanleggen. Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van verlichting. Voor zowel binnen als buiten stellen wij een lichtplan op, geheel naar uw wensen. Vervolgens verzorgt een erkend installateur de uitvoering. Dus heeft u hulp nodig bij het aanleggen van elektriciteit of heeft u vragen over het aanleggen van verlichting? Vraag dan nu simpel en snel een vrijblijvende offerte aan onder aan de pagina.

Storing of kortsluiting? Bel Elektricien Helmond!

Heeft u een stroomstoring, kortsluiting of andere elektra-problemen in Helmond en heeft u met spoed een elektricien nodig? Ook dan kan 040 Elektricien Helmond u helpen. Met een team van ervaren professionals staan wij dag en nacht voor u klaar.

Zelf kortsluiting opsporen kan erg lastig zijn. Wanneer u de storing niet zelf kunt verhelpen, kunt u 24 uur per dag contact opnemen met onze storingsdienst via 040-2051882 of mailen naar info@040elektricien.nl. Wij zorgen dan dat er zo spoedig mogelijk een elektromonteur uw kant op komt. In de meeste gevallen sporen wij het probleem direct op en zorgen we voor een goede afhandeling.

elektricien helmond

Over Elektricien Helmond

Professioneel, persoonlijk en ervaren. Dat is wat 040 Elektricien Helmond kenmerkt. Wij zijn een erkend installatiebedrijf in Zuidoost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan uw elektrische installaties of het installeren van elektra. Onze specialisten zijn breed inzetbaar.

Of het nu gaat om een stopcontact plaatsen of zonnepaneel, wij zetten onze kennis en expertise graag om in een gedegen advies op maat.

Ook onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Bij ons geen lange wachttijden en altijd maar één aanspreekpunt. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Contact met 040 Elektricien

Bent u benieuwd wat het installeren of vervangen van uw groepenkast of stoppenkast kost? Of wilt u weten wat 040 Elektricien Helmond voor u kan betekenen bij het aanleggen van verlichting? Informeer dan nu naar de mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier. Wij komen graag met een passend prijsvoorstel.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Mevrouw Tielemans

  OM de tuin wat mooier te maken geïnformeerd bij 040, via de site kwam ik daar terecht en een afspraak gemaakt. Op advies hebben we de tuin laten voorzien van led verlichting. Alles werkt prima en het is erg mooi geworden.

  Familie Albrecht

  Na een dak lekkage water in de meterkast gehad, hierdoor is een storing ontstaan. Dankzij de spoedservice van 040 elektricien is dit snel opgelost met een tijdelijke voorziening. Later toen er meer tijd was is de dakdekker nog geweest om ook de lekkage op te lossen.

  Loes Simons

  Voor onze keukenverbouwing moet vanalles veranderd worden aan de elektriciteit. De jongens van 040 hebben netjes sleuven gefreesd en alles volgens tekening van de keuken leverancier aangepast. Ook zijn er groepen bijgemaakt in de meterkast, snel en niet te duur, dus dik tevreden over de geleverde klus.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×