Erkend elektricien Eindhoven

Zoekt u een erkend elektricien uit Eindhoven voor het aanleggen van bijvoorbeeld krachtstroom of voor het aansluiten van elektronische installaties? Dan bent u bij 040 Elektriciens Eindhoven op het juiste adres. Wij regelen een erkend elektricien uit Eindhoven voor u. Onze erkend elektriciens helpen u met al uw elektra werkzaamheden en ondersteunen u bij onder andere het aansluiten van stopcontacten. Wilt u graag een erkend elektricien uit Eindhoven inhuren? Dan kunt u bij 040 Elektriciens een vrijblijvende offerte aanvragen. Het maakt niet uit of u nu in Tongerle, Woensel of Strijp woont: wij staan voor u klaar!

Installatie door erkend elektricien Eindhoven

Wilt u uw elektrische installatie vervangen of wilt u het aantal groepen in uw meterkast uit laten breiden door een erkend elektricien uit Eindhoven? Of wilt u nieuwe stopcontacten plaatsen en lichtpunten aanleggen in uw woning? Wilt u elektra in uw tuin aanleggen? Wij van 040 Elektricien voeren al uw wensen op het gebied van elektra graag voor u uit.

Naast dat we de elektra bij u aansluiten, adviseren we u ook over de beste oplossing.

Elektricien Eindhoven

Storingen verhelpen

Opeens vallen de lampen uit en functioneren de apparaten niet meer. Dit kan erg schrikken zijn want er is dus iets mis met de elektra. De oorzaak hiervan is vaak overbelasting of kortsluiting. Soms is het mogelijk om deze storing zelf op te lossen. Maar ook wanneer u de storingen zelf niet kunt verhelpen is dit geen probleem.

Wij van 040 Elektriciens zorgen ervoor dat uw probleem wordt opgelost! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We zijn erg ervaren in het oplossen van storingen waardoor we het probleem vaak meteen signaleren waarna we zorgen voor een passende oplossing. Maar ook bij complexe zaken geven we niet op. We zoeken door tot de oplossing gevonden is. Bij 040 Elektriciens bent u in goede handen!

Verlichting aansluiten

Ook wanneer u uw verlichting aan wilt laten sluiten door een erkend elektricien uit Eindhoven bent u bij ons op het juiste adres. Onze ervaren elektriciens bieden een perfecte oplossing op maat voor de verlichting in uw woning. Verlichting is erg belangrijk met het bepalen van de sfeer in een woning. Wij zorgen ervoor dat er een doordacht lichtplan wordt nageleefd.

Erkend elektricien Eindhoven bij 040

Bent u op zoek naar een erkend elektricien in Eindhoven? Dan bent u bij 040 Elektriciens op het juist adres. Of het nu gaat over het installeren van elektriciteit, het verhelpen van storingen of het aansluiten van verlichting, wij helpen u graag verder. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden met 040 Elektriciens, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

We zijn telefonisch te bereiken op 040-2051882 of per mail op info@040elektricien.nl. Weet u al wat u wilt, maar bent u benieuwd naar de kosten, vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier. Wij komen graag met een passend prijsvoorstel.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Andre Stel

  Door een lekkage een storing gehad in ons bedrijfspand, de spoeddienst van 040 heeft dit dezelfde dag opgelost, en er is ook nog een dakwerker geweest om de lekkage op het plat dak te verhelpen. Professioneel en snel geholpen

  Janneke en Rogier

  Door het ophangen van schilderijen door een leiding geboord waardoor de stroom was uitgevallen. Fa 040 ingeschakeld om dit op te lossen. Reparatie is uitgevoerd en tevens dezelfde week gestuct. Keurig netjes gewerkt.

  Jaqueline van de Akker

  Voor een oven was er krachtstroom nodig, de jongens hebben dit via de kruipruimte gemaakt en netjes tussen de vloerverwarming door geboord voorzichtig. Waar andere bedrijven dit niet wouden uitvoeren ben ik door 040 keurig geholpen.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×