Een ervaren elektricien in de buurt is goud waard. U heeft immers geen zin om voor elke klus of verbouwing een nieuwe specialist te zoeken. Daarnaast is het altijd maar weer afwachten wat voor werk hij aflevert.

Met 040 Elektricien hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze ervaren elektriciens staan garant voor kwaliteit en staan bekend om hun servicegerichtheid en klantvriendelijke aanpak.

Woont u in Eindhoven of een van de omliggende gemeenten? Neem dan contact op voor een elektricien bij u in de buurt.

Vind een Elektricien in uw woonplaats

Onze vakmensen zijn in de hele regio Eindhoven actief. In deze onderstaande gemeenten woont een deel van onze tevreden klanten:

Elektricien in de buurt - regio eindhoven

Wat bieden we aan?

Onze diensten variëren van installaties tot reparaties.

Onder installatie verstaan we bijvoorbeeld het aansluiten en aanleggen van meterkasten en stopcontacten. Ook als u een nieuwe keuken of badkamer heeft, helpen wij u graag bij de elektrische voorbereidingen.

Wilt u uw droger en wasmachine tegelijk gebruiken en heeft u daar een extra groep voor nodig? Geen probleem. Neem contact op en wij staan snel voor u klaar.

Verder installeren we ook graag uw verlichting, zowel in huis als de tuin. Denk hierbij aan dimmers voor sfeerverlichting of spotjes in het verlaagde plafond van uw badkamer.

Onze belofte

Wij garanderen u een uitstekende en veilige elektrische installatie waar u jaren mee vooruit kunt.

Onze elektriciens zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring in hun vakgebied. Dat ze servicegericht meedenken en klantvriendelijk zijn, zijn nog twee redenen om voor 040 Elektricien te kiezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Woont u in de regio Eindhoven en zoekt u een betrouwbare elektricien? Vraag hieronder dan een vrijblijvende offerte aan. We maken dan graag een afspraak om bij uw thuis te komen kijken. De dag erna ontvangt u al een prijsvoorstel. Zo snel kan het gaan!

Wacht daarom niet langer en vul het onderstaande formulier in.

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • installatie 1
 • storingen 1
 • verlichting 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040elektricien.nl

Copyright © 2022 www.040elektricien.nl
Sitemap

040 Elektricien
040 Elektricien 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.