Elektricien Valkenswaard

Woont u in Valkenswaard en heeft u een elektricien nodig? Dan helpt 040 Elektricien u graag.

Of het nu gaat om het vervangen van een elektrische installatie, het uitbreiden van het aantal groepen in de meterkast, het oplossen van een storing of het geven van een vakkundig lichtadvies: onze elektriciens staan voor u klaar.

040 Elektricien heeft de beste en meest vakkundige elektriciens in de omgeving van Valkenswaard.

Neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek of vraag onderaan deze pagina een offerte op maat aan.

elektricien valkenswaard

Elektriciens in Valkenswaard

U wilt graag een goede, veilige elektrische installatie in uw huis en dat begrijpen wij maar al te goed. De ervaren elektriciens van 040 Elektricien zorgen er daarom voor dat de elektriciteit in uw woning nauwkeuring wordt aangesloten. Daar bent u van verzekerd: vele tevreden klanten gingen u al voor.

Tevens lossen we elektrische storingen snel voor u op en denken graag met u mee. We adviseren u over de beste oplossingen voor uw woning in Valkenswaard en omstreken. Zo nemen wij u al uw zorgen op het gebied van elektra uit handen. Maak het uzelf makkelijk en kies voor 040 Elektricien.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten uit de regio Valkenswaard? Bekijk dan onze reviews.

Lichtplan en verlichtingsadvies

Ook op het gebied van verlichting staat 040 Elektricien voor u klaar. Wij stellen samen met u een doordacht lichtplan op en adviseren u over de verlichting in en rondom uw woning. Vervolgens verzorgt 040 Elektricien de uitvoering.

We leggen de juiste kabels en draden voor u aan, zorgen voor goedwerkende stopcontacten en werken alles netjes af. Wilt u graag direct een vrijblijvende offerte indienen? Vul dan het onderstaande offerte formulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Joost Puienbroek

  Vanwege de ouderdom had ik een nieuwe meterkast nodig, na de offerteronde kwam ik uit op 040 elektricien. Binnen 14 dagen is alles geregeld en netjes geïnstalleerd. Een aanrader voor de regio.

  Ansems

  Wij zijn zeer tevreden over de service van 040 electricien. Offerte opgevraagd via de site, en meteen via e-mail prijsopgave gekregen. Nadat we akkoord waren met de prijs direct een afspraak gemaakt om onze groepenkast te vervangen. Dit kon al binnen 2 weken! De elektriciën heeft snel en vakkundig de oude stoppenkast vervangen en 3 extra groepen aangelegd. Complimenten voor de snelle en vakkundige service!

  Leonie

  Voor een nieuwe werkplek in de garage compleet nieuw stroom laten aanleggen incl. de meterkast en kapjes en knoppen laten maken. Gekozen voor mooie stopcontacten en allemaal netjes aangelegd, ik ben zeer blij met het gemaakte werk.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×