Elektricien Valkenswaard

Woont u in Valkenswaard en heeft u een elektricien nodig? Dan helpt 040 Elektricien u graag.

Of het nu gaat om het vervangen van een elektrische installatie, het uitbreiden van het aantal groepen in de meterkast, het oplossen van een storing of het geven van een vakkundig lichtadvies: onze elektriciens staan voor u klaar.

040 Elektricien heeft de beste en meest vakkundige elektriciens in de omgeving van Valkenswaard.

Neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek of vraag onderaan deze pagina een offerte op maat aan.

elektricien valkenswaard

Elektriciens in Valkenswaard

U wilt graag een goede, veilige elektrische installatie in uw huis en dat begrijpen wij maar al te goed. De ervaren elektriciens van 040 Elektricien zorgen er daarom voor dat de elektriciteit in uw woning nauwkeuring wordt aangesloten. Daar bent u van verzekerd: vele tevreden klanten gingen u al voor.

Tevens lossen we elektrische storingen snel voor u op en denken graag met u mee. We adviseren u over de beste oplossingen voor uw woning in Valkenswaard en omstreken. Zo nemen wij u al uw zorgen op het gebied van elektra uit handen. Maak het uzelf makkelijk en kies voor 040 Elektricien.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten uit de regio Valkenswaard? Bekijk dan onze reviews.

Lichtplan en verlichtingsadvies

Ook op het gebied van verlichting staat 040 Elektricien voor u klaar. Wij stellen samen met u een doordacht lichtplan op en adviseren u over de verlichting in en rondom uw woning. Vervolgens verzorgt 040 Elektricien de uitvoering.

We leggen de juiste kabels en draden voor u aan, zorgen voor goedwerkende stopcontacten en werken alles netjes af. Wilt u graag direct een vrijblijvende offerte indienen? Vul dan het onderstaande offerte formulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Loes Simons

Voor onze keukenverbouwing moet vanalles veranderd worden aan de elektriciteit. De jongens van 040 hebben netjes sleuven gefreesd en alles volgens tekening van de keuken leverancier aangepast. Ook zijn er groepen bijgemaakt in de meterkast, snel en niet te duur, dus dik tevreden over de geleverde klus.

De Boer

Omdat er geen aarde aanwezig was in de stopcontacten nieuwe draden laten trekken en meterkast aangepast. Firma 040 elektricien betrouwbaar en vakkundig!

Familie Albrecht

Na een dak lekkage water in de meterkast gehad, hierdoor is een storing ontstaan. Dankzij de spoedservice van 040 elektricien is dit snel opgelost met een tijdelijke voorziening. Later toen er meer tijd was is de dakdekker nog geweest om ook de lekkage op te lossen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×