De lampen vallen uit, een brandlucht in huis, apparaten die niet meer functioneren. Voor de meeste mensen is dat behoorlijk schrikken, want er is iets mis met de elektra. Vaak is er sprake van overbelasting, kortsluiting, een doorgebrande draad of een defect aan de stoppenkast.

Zelf aan de slag

Soms kunt u de storing (deels) zelf oplossen. Bijvoorbeeld als de aardlekschakelaar zichzelf uitschakelt omdat er teveel elektrische apparaten tegelijk aanstaan. Apparaten zoals wasmachines, wasdrogers en kookplaten verbruiken immers veel energie. U kunt er dan voor kiezen de apparaten niet meer gelijktijdig te gebruiken. En eventueel besluit u daarna de groepen in de meterkast uit te breiden of te herverdelen. 

040 Elektra helpt u verder

Als u de storing niet zelf kunt verhelpen, schakelt u een elektra-specialist in. 040 Elektra is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het oplossen van storingen. Hierin zijn we heel ervaren: doorgaans signaleren we het probleem direct en zorgen we voor een goede oplossing. Bij complexe zaken zoeken we uiteraard door, net zolang tot we de oorzaak vinden. U bent bij onze elektriciens in veilige handen.

Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • installatie 1
  • storingen 1
  • verlichting 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040elektricien.nl

Copyright © 2019 www.040elektricien.nl
Sitemap

040 Elektricien
040 Elektricien 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.