Is de elektrische installatie in uw huis aan vervanging toe? Wilt u het aantal groepen in de meterkast uitbreiden? Wilt u in uw woning nieuwe stopcontacten aanleggen en lichtpunten? Hulp bij aansluiten wandcontactdoos? Wilt u in uw tuin elektra aansluiten met buitenstopcontacten of stroom in de tuin hebben? Of heeft u in uw woning een aardlekschakelaar nodig? Of wilt u de complete elektra in uw woning vervangen?

040 Elektra voert al uw wensen op het gebied van elektra uit. 

Gemak van een goede elektrische installatie

U wilt op elk moment kunnen bellen, internetten, wassen, koken en televisie kijken. Veilig en vooral vanzelf. Een goede elektrische installatie in uw huis maakt dat mogelijk, hiervoor moet u eerst stroom aanleggen.

Bij de renovatie of bouw van uw woning kiest u daarom voor een ervaren elektricien om uw elektra te vervangen. Het vervangen van elektriciteit is namelijk nauwkeurig werk.

040 Elektricien is volledig thuis in de meterkast: we plaatsen voor u de aardlekschakelaar, leggen het leidingwerk aan, adviseren u over het aantal groepen dat u nodig hebt en zorgen voor de aanleg van stopcontacten.

Dus moet u nog elektriciteit aansluiten of aanleggen, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op.

Meedenken over elektra aanleggen

Naast de elektra aansluiten adviseren we u, op basis van uw wensen, over de juiste oplossing.

Wilt elektrisch koken, dan hebt u een zwaardere elektrische installatie nodig dan wanneer u op gas kookt. Wilt u de droger en de wasmachine tegelijk gebruiken? Dan is het slim om te kiezen voor extra groepen in de meterkast.

Of het nu gaat om de elektrische voorbereidingen voor uw nieuwe keuken, het aansluiten van zonnepanelen, elektriciteit in de badkamer, buiten elektra aanleggen, het verlengen van elektroleidingen, elektra aanleggen in uw schuur of een gegarandeerde wifi-dekking in het hele huis, 040 Elektricien geeft u een passend advies.

Veilig stopcontact aanleggen

In de praktijk zien we soms onveilige stopcontacten, overbelasting van het netwerk of brandgevaarlijke situaties. Loop als het gaat om elektra geen risico. Voorkom kortsluiting en storingen en laat op een veilige manier uw stroom aanleggen! Een erkend installateur als 040 Elektricien zorgt voor een veilige woon- of werkomgeving.

Onze diensten

Lees meer over onze diensten en specialiteiten:

Vraag een offerte aan

Kunnen we u helpen met het aanleggen van elektra? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, dan maken we graag een afspraak om bij u thuis te komen kijken. Binnen een dag ontvangt u van ons een prijsopgaaf. Of neem contact met ons op door te bellen naar 040-2051882 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • installatie 1
 • storingen 1
 • verlichting 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040elektricien.nl

Copyright © 2022 www.040elektricien.nl
Sitemap

040 Elektricien
040 Elektricien 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.