040elektricien1
Bijna bij elke klus is de elektricien echt onmisbaar, denk maar aan het verbouwen van een toilet, keuken, badkamer, uitbouw, tuin etc. Overal wordt gebruik gemaakt van verlichting, apparaten etc. 

040 elektricien verzorgt dagelijks vakkundig werk uit voor onze klanten in de regio Eindhoven. Steven en Mike welke dagelijks werkzaam bij 040 Elektricien zijn u graag van dienst.

Via een keukenleverancier uit Eindhoven kwamen onze klanten uit Boxtel bij ons terecht voor het verbouwen van de keuken en badkamer. Op de Blauwverver in Boxtel verzorgen wij het gehele bouwtraject zodat de klant hierna kan genieten van hun nieuwe keuken en badkamer.

Voor de keuken verzorgt Steven nav de installatie tekening van de keukenleverancier de electra, hierbij worden voor alle apparaten zoals oven, magnetron, koelkast, vriezer, quooker en elektrische kookplaat wandcontactdozen voorzien op exact de juiste plek zoals de tekening aangeeft.

Ondertussen als Steven bezig is met de electra bereid Mike het verlaagd plafond voor, dit wordt vervaardigd in de keuken. Mike werkt ook sinds 1 januari bij 040 in loondienst en wordt hoofdzakelijk ingezet ter ondersteuning van Steven of Frits.

040elektricien2
Goed opgeleid personeel is noodzakelijk!

Ons personeelsbestand bestaat uit goed opgeleide vakmensen, zoals Mike welke zijn opleiding volgde aan het SUMMA College in Veldhoven waar hij de opleiding onderhoud en verbouw volgde. 

Door het volgen van deze opleiding is Mike erg breed inzetbaar, zeker na de stageperiode bij Fritz Bouwservice BV is Mike nu een echte allrounder geworden.

Door de overname van Fritz Bouwservice door 040 Groep BV kwam Mike bij ons terecht, wanneer 040 werkt aan de elektrische installatie, of er timmerwerken worden uitgevoerd zult U Mike vaak tegenkomen. 

Ook hier op de blauwverver in Boxtel zorgen Mike en Steven dat alles exact volgens plan wordt uitgevoerd. Wij zijn blij dat wij dagelijks van onze jongens op aan kunnen!

Wilt U meer weten over ons bedrijf kijken dan eens op een van onze sites via www.040groep.nl 

Eindhoven 26/03/2019 door Nick Dekkers

  • installatie 1
  • storingen 1
  • verlichting 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040elektricien.nl

Copyright © 2022 www.040elektricien.nl
Sitemap

040 Elektricien
040 Elektricien 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.