Na een lange dag werken plof je eindelijk op de bank. Je zoekt een fijne serie uit, pakt een lekker drankje en wat snacks en je zit er helemaal klaar voor, tot… de stroom uitvalt.

Ben je van plan om jouw oude meterkast te laten vervangen voor een nieuwe? De kosten van een nieuwe meterkast hangen af van verschillende factoren. In deze blog gaan we hier verder op in.

Groepenkast of stoppenkast uitbreiden? Twijfel je over de timing? Wij leggen je uit wanneer uitbreiding van je groepen-of stoppenkast nodig is.

Het is ineens donker en stil. De lampen vallen uit en apparaten werken niet meer. En dat terwijl je net een wasje draait of je favoriete serie op Netflix kijkt. Een stroomstoring komt altijd op een vervelend moment en deze wil je dus zo snel mogelijk oplossen. Maar weet jij wat je precies moet doen of wie je moet bellen bij een stroomstoring? Met ons stappenplan kom je beslagen ten ijs.

storingen

040Elektricien3

Een storing in je wasmachine is enorm vervelend. Zeker als deze storing ook nog eens kortsluiting veroorzaakt. De stroom in een deel van het huis werkt dan niet meer, waardoor ook andere apparaten tijdelijk onbruikbaar zijn. De oorzaak van kortsluiting door een wasmachine kun je in de meeste gevallen zelf opsporen. Hoe? Je leest het in deze blog. 

  • installatie 1
  • storingen 1
  • verlichting 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040elektricien.nl

Copyright © 2022 www.040elektricien.nl
Sitemap

040 Elektricien
040 Elektricien 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.