Bij het aanzetten van de oven ontstaat er meteen kortsluiting. Meestal komt dit doordat er te veel apparaten op een stroomgroep zijn aangesloten. De vraag is natuurlijk: hoe los je dit op?

Aardlekschakelaar aansluiten

Wilt u uw meterkast uitbreiden met een nieuwe groep? Maar zijn er al vier groepen aangesloten op uw aardlekschakelaar? Dan is het tijd om een extra aardlekschakelaar in uw meterkast aan te sluiten.

Voor veel mensen is dit een lastige klus. Maar met het onderstaande stappenplan loodsen we u er doorheen!

Na een lange dag werken plof je eindelijk op de bank. Je zoekt een fijne serie uit, pakt een lekker drankje en wat snacks en je zit er helemaal klaar voor, tot… de stroom uitvalt.

Ben je van plan om jouw oude meterkast te laten vervangen voor een nieuwe? De kosten van een nieuwe meterkast hangen af van verschillende factoren. In deze blog gaan we hier verder op in.

Groepenkast of stoppenkast uitbreiden? Twijfel je over de timing? Wij leggen je uit wanneer uitbreiding van je groepen-of stoppenkast nodig is.

  • installatie 1
  • storingen 1
  • verlichting 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Elektricien vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Elektricien met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Elektricien door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040elektricien.nl

Copyright © 2022 www.040elektricien.nl
Sitemap

040 Elektricien
040 Elektricien 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.